ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην επανάληψη… ΨΙΛΟ-ΜΥΡΙΖΕ Ομόνοια!

Στην επανάληψη… ΨΙΛΟ-ΜΥΡΙΖΕ Ομόνοια!

Ήταν και παραμένει αουτσάιντερ η Ομόνοια, για να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλλου. Για να ανατρέψει την μεθεπόμενη Τετάρτη (16/1) την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο φτιαγμένη στο γήπεδο της. 

Οι λίγοι Ομονοιάτες που ήταν στην ανατολική του Τσιρείου, όπως και όσοι άλλοι είδαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση, αν μη τι άλλο κρατάνε την ικανοποιητική παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και ήταν με παίχτη λιγότερο στο γήπεδο. 

Ψιλο-μύριζε Ομόνοια, αλλά έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει, για να φτάσει σε επίπεδα, για να θέλει να κάθεται να την βλέπει ο κόσμος της. Για παράδειγμα η ομάδα που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που δεν ήταν φοβερός και τρομερός, ήταν για λύπηση. 

Υπάρχουν ακόμα παίχτες που δεν έχουν τα προσόντα, ούτε αξίζουν να φοράνε τη βαριά φανέλα της. Όπως και σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους, αν είχε το δικαίωμα ο Αναστασίου να άλλαζε δέκα παίχτες, θα το έπραττε. 

Περιμένει τουλάχιστον ο Ελλαδίτης τεχνικός, ότι και η «μετάγγιση» από τους συμπατριώτες του, Μαυρία και Κολοβό, όπως κι οι άλλοι που θα αποφασίσει να φέρει, ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να προλάβει το τρένο της εξάδας στο πρωτάθλημα.

Για το κύπελλο, εξηγήσαμε στην αρχή του κειμένου, ότι συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο ο Απόλλωνας, εκτός αν οι πράσινοι μεταμορφωθούν ακόμα περισσότερο (ύστερα από το χθεσινό ελπιδοφόρο δεύτερο ημίχρονο) στο παιχνίδι της Λευκωσίας. 

Για τον Ματ Νταρμπισάϊρ, κινούμαστε κι εμείς στην γραμμή σκέψης, ότι αν η Ομόνοια πάρει τα πάνω της, θα συνέλθει κι αυτός. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top