ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για 34χρονο Ομονοιάτη που «έφυγε» ξαφνικά – Στο πλευρό της οικογένειας η Ομόνοια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για 34χρονο Ομονοιάτη που «έφυγε» ξαφνικά – Στο πλευρό της οικογένειας η Ομόνοια

Η Ομόνοια στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Χρέος να στηρίξει την οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη έχει η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ο Ανδρέας Καΐμης έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ηλικία 34 χρόνων τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο μικρά αγγελούδια. Υπήρξε πιστός και αφοσιωμένος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, πάντοτε στο πλευρό της αγαπημένης του ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπηρέτησε την ομάδα μας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού.

Η οικογένεια του Ανδρέα, πέρα από αγάπη και υποστήριξη, έχει ανάγκη και οικονομική βοήθεια. Και εδώ είναι που η δική μας συνεισφορά είναι αναγκαία. Υπάρχουν δύο τρόποι για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

1. Κατάθεση εισφορών σε τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
CY3200 2001 9500 0035 7006 5759 65
Kaimis Christos

2. Εισφορές στο Pre Game Fan Day του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, μεταξύ 14:00 – 16:00. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κατάθεση εισφορών.

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δείξει για ακόμη μια φορά τη μεγαλοψυχία της!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE