ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το κακόγουστο αστείο ανήλικων κατέληξε σε τραγωδία- Νεκρή μητέρα δύο παιδιών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το κακόγουστο αστείο ανήλικων κατέληξε σε τραγωδία- Νεκρή μητέρα δύο παιδιών- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Χιούστον των ΗΠΑ. Μια παρέα νεαρών ήθελε να κάνει φάρσα σε οδηγούς και δυστυχώς το κακόγουστο αστείο τους οδήγησε στη συνέχεια στο θάνατο 45χρονης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τρεις νεαροί, ένας εξ αυτών 14 ετών, κάθονταν σε αυτοκίνητο και πετούσαν αυγά σε διερχόμενους οδηγούς, όταν ένα από τα «θύματα» του κακόγουστου αστείου τους εκνευρίστηκε, σταμάτησε το όχημα και έβγαλε πιστόλι.

Στη θέα του όπλου οι νεαροί προσπάθησαν να απομακρυνθούν με το όχημα που οδηγούσε ο 14χρονος και ο άλλος άντρας τους καταδίωκε. Σε μια προσπάθεια τους να ξεφύγουν ο ανήλικος πέρασε με «κόκκινο» και συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Δυστυχώς η άτυχη Silvia Zavala έχασε τη ζωή της ακαριαία, τόσο ξαφνικά και άδικα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ενώ επέστρεφε από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

0 14χρονος  που υπέστη μόνο  κάταγμα στον αγκώνα, δεν είχε άδεια οδήγησης με το όριο στο Τέξας για δίπλωμα να είναι στα 16 χρόνια, ενώ ο 30χρονος που καταδίωκε την παρέα των νεαρών εγκατέλειψε τη σκηνή.

Συγγενείς της 45χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το "κακό" που βρήκε την οικογένεια, αφού δεν μπόρεσαν ούτε να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Silvia ενώ απεύθυναν έκκληση σε όλους τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top