LIKE ONLINE

Έρχεται η σκοτεινή λειτουργία του Facebook- Όφελος στην υγεία των ματιών και της μπαταρίας- EIKONA

Έρχεται η σκοτεινή λειτουργία του Facebook- Όφελος στην υγεία των ματιών και της μπαταρίας- EIKONA

Προς το τέλος φαίνεται να οδεύουν οι δοκιμασίες, για τη νέα λειτουργία της εφαρμογής του Facebook Messenger, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, να αλλάξουν την παλέτα χρωμάτων της εφαρμογής σε πιο σκοτεινή έκδοση.

Μετά το Twitter και το Reddit, και το Facebook φαίνεται να είναι έτοιμο να ακολουθήσει την τάση για σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Messenger, αφού το κοινό ανακάλυψε τη μυστική σκοτεινή λειτουργία του Facebook, τον Οκτώβριο του 2018, εξηγεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestar.com.my.

Την αρχή έκανε η Jane Manchun Wong, η οποία δημοσίευσε αριθμό στιγμιότυπων οθόνης του Facebook Messenger, στα οποία φαίνεται η εφαρμογή με μαύρο φόντο και chat, με το Facebook να μην προβαίνει τότε σε οποιοδήποτε σχόλιο ή ανακοίνωση.

Αυτό μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, όπως γράφει το δημοσίευμα που επικαλούμενο το cnet.com, που αναφέρει ότι το Facebook τελικά παραδέχθηκε τη δοκιμή της σκοτεινής λειτουργίας σε περιορισμένες όμως αγορές, με τον τεχνολογικό γίγαντα να μην αναφέρεται σε περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτή την αλλαγή.

Ακόμη και η Microsoft, το Google Chrome και η WhatsApp θέλουν να εισαγάγουν επιλογές σκοτεινού χρώματος το τρέχον έτος, καθώς ο τρόπος λειτουργίας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους χρήστες.

Πάντως σύμφωνα με την TechRepublic, όπως γράφει το δημοσίευμα, η σκοτεινή λειτουργία μπαίνει για τα καλά στον τον τρόπο λειτουργίας πολλών εφαρμογών και υπηρεσιών, αφού με τα πιο σκούρα χρώματα, όπως το γκρι ή το μαύρο, μειώνονται φαινόμενα όπως η πίεση των ματιών που σχετίζεται με λευκό φόντο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, βελτιώνει επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές πότε θα ανακοινώσει επίσημα το Facebook τη λειτουργία σκοτεινού τρόπου λειτουργίας στο Messenger.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top