ΚΟΣΜΟΣ

Το Ανώτατο Δικαστήριο «σνόμπαρε» την προσφυγή της Ολίβια ντε Χάβιλαντ

Το Ανώτατο Δικαστήριο «σνόμπαρε» την προσφυγή της Ολίβια ντε Χάβιλαντ

Στα 102 της χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ολίβια ντε Χάβιλαντ προσέφυγε στα δικαστήρια εναντίον της Twenty-First Century Fox Inc, υποστηρίζοντας ότι το προφίλ της, όπως το σκιαγράφησε η εταιρεία στη μίνι σειρά The Feud δεν ήταν διόλου κολακευτικό για την ίδια.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο, όπου κατέληξε η υπόθεση, απέρριψε σήμερα την προσφυγή θεωρώντας ορθή την απόφαση που είχε εκδώσει κατώτερο δικαστήριο, σε βάρος της ντε Χάβιλαντ.

Η υπεραιωνόβια ηθοποιός, η καριέρα της οποίας ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 και απογειώθηκε με τον ρόλο της Μέλανι στο "Όσα παίρνει ο άνεμος", ισχυριζόταν ότι η μίνι σειρά την δυσφημούσε, παρουσιάζοντάς την ως κουτσομπόλα και υποκρίτρια.

Η σειρά "Feud: Bette and Joan", παρουσίαζε την πολύχρονη διαμάχη δύο άλλων θρύλων του κινηματογράφου, της Μπέιτι Ντέιβις και της Τζόαν Κρόφορντ. Η σειρά ήταν δημιούργημα του παραγωγού Ράιαν Μέρφι, γνωστού από τις τηλεοπτικές επιτυχίες του "American Horror Story" και "Glee".

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top