Μ. Πενς: Ο Τραμπ δεν έχει αποφασίσει για κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης για την χρηματοδότηση του τείχους

Μ. Πενς: Ο Τραμπ δεν έχει αποφασίσει για κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης για την χρηματοδότηση του τείχους

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αποφασίσει αν θα κηρύξει εθνική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την απαίτησή του να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ανέγερση του τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ και η νομική υπηρεσία του Λευκού Οίκου εξετάζει την νομιμότητα μιας τέτοιας απόφασης, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

«Οι Δημοκρατικοί πρέπει να ξεκινήσουν να διαπραγματεύονται», είπε ο Πενς στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι ο Τραμπ προσκάλεσε τους Δημοκρατικούς να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο να απαντήσουν στην πρόταση της κυβέρνησης για τον τερματισμό του λεγόμενου shutdown, της μερικής αναστολής λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους, που έχει εισέλθει στην τρίτη του εβδομάδα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE