LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον Νικόλα Μεταξά και την οικογένειά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολες ώρες για τον Νικόλα Μεταξά και την οικογένειά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα από τα πλέον αγαπημένα του άτομα έφυγε από την ζωή... βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νικόλας Μεταξάς, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Ο Κύπριος τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ιδαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor, έχασε τη γιαγιά του, τη μητέρα της μητέρας του.

Το δυσάρεστο γεγονός μοιράστηκε η μητέρα του, Ξένια Μεταξά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook με τη μητέρα της.

Τό σχόλιο της μητέρας του Κύπριου τραγουδιστή: «Καλό σου ταξίδι μαμμά μου! Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος!». Με αυτά τα συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε τη μητέρα της.

Η σχέση του Νικόλα Μεταξά με την γιαγιά του ήταν μοναδική. Ο Κύπριος τραγουδιστής πριν μερικούς μήνες με μια ανάρτησή του είχε εκδηλώσει και δημόσια την αγάπη του για την γιαγιά του. 

Όπως είχε γράψει ο Νικόλας Μεταξάς: 'Αυτή η φωτογραφία της γατούλας μου και της γιαγιάς με κάνει να δακρύζω. Αγαπώ και τα δύο αυτά κορίτσια. Η γιαγιά μου, ο ήρωάς μου'

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top