LIFESTYLE

Ο Παναγιώτης Κυριάκου μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του – VIDEO

Ο Παναγιώτης Κυριάκου μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του – VIDEO

Ο συνεργάτης του Λούη Πατσαλίδη μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα του, τον περασμένο Αυγουστο. Όπως είπε: «Τον περασμένο Αύγουστο, 16 Αυγούστου έκαμε μας  ‘bye bye’ ο παπάς μου».

O Παναγιώτης Κυριάκου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και ξεδίπλωσε συναισθήματα, σκέψεις και θεωρίες, μιλώντας πρώτη φορά για την ζωή τους και τις δυσκολίες που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο.

Ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε τις στιγμές λίγο πριν και μετά τον θάνατο του πατέρα του ευχαριστώντας τους ανθρώπους του ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου που «στέκονται» κυριολεκτικά και μεταφορικά στους ανθρώπους με καρκίνο.

«Τον περασμένο Αύγουστο, 16 Αυγούστου έκαμε μας  ‘bye bye’ ο παπάς μου. Ο πατέρας μου ήταν τρία χρόνια με προστάτη και το τελευταίο εξάμηνο έκανε μετάσταση…».

Δηλώνει κλειστός χαρακτήρας και άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα. Παρόλα αυτά θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους ανθρώπους που παρακολουθούσαν την εκπομπή του Alpha Κύπρου, παρά τη σύνεση που τον διακατέχει. 

«Μιλούσαμε με τον πατέρα μου και τα ‘είπαμε όλα’ και εύχομαι σε όλους που είναι σε παρόμοια κατάσταση να μιλήσουν με τους δικούς του. Το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να μιλήσεις και να μην αφήσεις τίποτα που δεν είπες. Δεν υπάρχει πιο όμορφη εξιλέωση. Όπως δεν έχει πιο ωραίο πράγμα από το να λες ‘σε αγαπώ’ στους γονείς σου.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top