ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στήριξη προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα ύψους €22 εκ. ανακοίνωσε η ΕΕ

Στήριξη προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα ύψους €22 εκ. ανακοίνωσε η ΕΕ

Τη στήριξη τουρκοκυπριακών οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, επιχειρηματιών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αγροτών, σχολείων και οργανισμών για τη δια βίου μάθηση, καθώς και της τοπικής κοινωνίας μέσω χορηγιών και χρηματοδότησης συνολικού ύψους πέραν των €22 εκ. ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

 
«Το Πρόγραμμα Βοήθειας της ΕΕ προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη για την οικονομική ανάπτυξη, τις υποδομές και το περιβάλλον και να φέρνει την τ/κ κοινότητα εγγύτερα στην ΕΕ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Μεταξύ των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί περιλαμβάνεται και η κατασκευή του νέου αγωγού αποχέτευσης στην κατεχόμενη Λευκωσία και ενός αρδευτικού συστήματος στην κατεχόμενη Μόρφου.
 
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι τον Δεκέμβριο του 2018 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψε 8 συμβόλαια με διαφορετικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, συνολικού ύψους €2,3 εκ. με στόχο την ενίσχυση των δυνατοτήτων τους και της επίδρασής τους στην προώθηση και υπεράσπιση της δημοκρατίας, των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών, της πολιτιστικής πολυμορφίας και της συμφιλίωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top