ΚΟΣΜΟΣ

Κάθισε στην τουαλέτα και ένοιωσε ένα δάγκωμα- Δεν πίστευε στα μάτια της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάθισε στην τουαλέτα και ένοιωσε ένα δάγκωμα- Δεν πίστευε στα μάτια της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 59χρονη γυναίκα από την Αυστραλία, όταν σηκώθηκε από την τουαλέτα και αντίκρισε εντός αυτής ένα πύθωνα 1.5μέτρων, ο οποίος μερικά δευτερόλεπτα προηγουμένως την είχε δαγκώσει.

Το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, έλαβε χώρα στο σπίτι συγγενικού προσώπου της 59χρονης Helen Richards, στο Brisbane της Αυστραλίας την Τρίτη 22/1.

Ευτυχώς για τη γυναίκα, ο πύθωνας δεν ήταν δηλητηριώδης και έτσι εκτός από τα αιχμηρά τρυπήματα που της προκάλεσε και το σοκ, δεν έπαθε κάτι χειρότερο.

Πάντως, ο Jasmine Zeleny, ο οποίος ανέλαβε να παραλάβει το ερπετό, δήλωσε ότι δεν είναι ασυνήθιστο το να βρίσκει φίδια στο νερό της λεκάνης της τουαλέτας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ίδια η 59χρονη, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένιωσε ένα αιχμηρό τρύπημα και αμέσως σηκώθηκε με τα παντελόνια κάτω, ενώ γυρνώντας είδε κάτι που έμοιαζε με χελώνα, μέσα στη λεκάνη.

Με τη βοήθεια του γητευτή των ερπετών, η 59χρονη αντιμετώπισε τα μικρά δαγκώματα με ένα αντισηπτικό, με τον Zeleny, να περιγράφει του πύθωνες του συγκεκριμένου είδους, Carpet ως σχετικά αβλαβείς.

Όπως εξήγησε στο BBC ο Zeleny, το σημείο εξόδου του ερπετού είχε μπλοκαριστεί όταν η κ. Helen κάθησε στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα αυτό να αντιδράσει.

“Μέχρι τη στιγμή που έφτασα εκεί, είχε παγιδεύσει το φίδι και είχε ηρεμήσει. Η Helen αντιμετώπισε την όλη την κατάσταση σαν πρωταθλητής" συμπλήρωσε ο ειδικός.

 

Οι πύθωνες του είδους Carpet, είναι ένα συνηθισμένο είδος κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας, γράφει το δημοσίευμα, ενώ δεν είναι δηλητηριώδεις αλλά τα εμβόλια τετάνου συνιστώνται για τα δαγκώματα.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top