ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Έσβησαν» στην άσφαλτο τα όνειρα του 17χρονου Anthony- Η νεανική επιπολαιότητα του στοίχισε τη ζωή

«Έσβησαν» στην άσφαλτο τα όνειρα του 17χρονου Anthony- Η νεανική επιπολαιότητα του στοίχισε τη ζωή

Έφυγε από την οικογένεια του για να περάσει τις πρώτες του διακοπές χωρίς τους γονείς του και τώρα μαζεύουν χρήματα για να επιστρέψει το παιδί τους μέσα σε φέρετρο και να μπορέσουν να τον αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει.

Πρόκειται για τον 17χρονο Anthony Ryan από το Bradford της Αγγλίας ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα φοβερό δυστύχημα την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στην Ταϋλάνδη. Αυτό μάλιστα που μεταδίδεται σοκάρει, αφού το νεαρό παλληκάρι σε μια στιγμή  τρέλας και νεανικής επιπολαιότητας επιχείρησε να προσπεράσει όχημα που επέβαιναν φίλοι του, όταν η μοτοσικλέτα  που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά και με σφοδρότητα με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.

Φίλοι του καθώς και η οικογένεια του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση και περιγράφουν τον νεαρό ως ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί που πρόσφατα βρήκε μια καλή δουλειά και θα ξεκινούσε να φοιτά στο κολλέγιο.

Δυστυχώς τα όνειρα του «έσβησαν» στην άσφαλτο, όπως και πολλών άλλων νεαρών που δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους από την αμελή οδήγηση με αποτέλεσμα τώρα οι οικείου του να μαζεύουν χρήματα, ώστε η σορός του Antony να επιστρέψει στο Bradford και να ταφεί.

Ένας 17χρονος  έχασε το άδικα και πρόωρα τη ζωή του  αφήνοντς πίσω του πόνο και θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα….. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top