Βρήκε τον αντι-Σαντίκ! ΚΛΕΙΝΕΙ πρώην παίκτη Ντιναμό και Κλουζ – Πότε έρχεται Κύπρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βρήκε τον αντι-Σαντίκ! ΚΛΕΙΝΕΙ πρώην παίκτη Ντιναμό και Κλουζ – Πότε έρχεται Κύπρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δημοσίευμα στη Ρουμανία στέλνει στην Κύπρο και τη Δόξα Κατωκοπιάς τον 31χρονο επιθετικό, Πολ Μπατέν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gsp.ro, ο Ρουμάνος επιθετικός της Κονκόρντια Κιάνα (CS CONCORDIA CHIAJNA) αποχωρεί από την Ρουμανία για να έρθει στην Κύπρο και τη Δόξα Κατωκοπιάς, ουσιαστικά ως αντικαταστάτης του Μπεράτ Σαντίκ.

Ο 31χρονος αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες στη Ρουμανία και την Πολωνία με αποκορύφωμα τις δύο μεταγραφές του σε Κλουζ και Ντιναμό Βουκουρεστίου. Την φετινή σεζόν σημείωσε 4 γκολ σε 18 συμμετοχές. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μπατέν θα έρθει στην Κύπρο την Τρίτη (29/1) για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στη Δόξα.

Αναφορά γίνεται και στους άλλους δύο Ρουμάνους της Δόξας, Μιτρέα και Τίνκου ενώ η μοναδική φορά που έπαιξε εκτός Ρουμανίας ήταν για ένα εξάμηνο στην Πολωνία.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE