Συνέχεια στα δυσάρεστα νέα για Νεϊμάρ – Τι χάνει

Συνέχεια στα δυσάρεστα νέα για Νεϊμάρ – Τι χάνει

Τα δυσάρεστα νέα για την Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζονται αναφορικά με την υπόθεση του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για την παρουσία του στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά όπως μεταδίδει αυτή την ώρα η «Equipe», ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κόσμου θα χάσει σίγουρα και τα δύο ματς του Champions League, κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος Μαρτίου, με τον… πονοκέφαλο του Τόμας Τούχελ να είναι τεράστιος πλέον.

Τέλος, σημειώνεται ότι το πρόβλημα του Νεϊμάρ είναι στον αστράγαλο και αναμένεται η ενημέρωση της Παρί, για το ακριβές θέμα που έχει προκύψει.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Η επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο στόχο έχει να ενθαρρύνει τον λαό και τους ηγέτες να προετοιμαστούν για διαπραγματεύσεις, ανέφερε σε δηλώσεις της τη Δευτέρα η Προσωπική του Απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.