ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To ΠΑΛΕΥΟΥΝ για ENNIAΡΙ που θα ΚΑΜΕΙ τη διαφορά…

To ΠΑΛΕΥΟΥΝ για ENNIAΡΙ που θα ΚΑΜΕΙ τη διαφορά…

Τους έμειναν δυο-τρεις μέρες, για να καταλήξουν σε κεντρικό επιθετικό, που θα κάνει τη διαφορά.

Οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ΑΕΛ για να μπουν στη διαδικασία ψαξίματος, σημαίνει ότι έκριναν ότι υπάρχει ανάγκη για ποδοσφαιριστή διαφορετικό απ’ αυτούς που έχουν. 

Έχουν καταλήξει σε δυο-τρεις υποψηφιότητες, γίνεται διαπραγμάτευση στο οικονομικό κομμάτι. Δεν διέρρευσε πληροφορία, ότι «παίζει» κάποια περίπτωση επιθετικού που αγωνίζεται σε άλλη Κυπριακή ομάδα. 

Από τους κεντρικούς επιθετικούς που έφεραν το Καλοκαίρι, τους βγήκε ο Ρούμπεν Χουράδο, ο οποίος όμως τον τελευταίο καιρό… έχασε την επαφή του με αντίπαλα δίχτυα. Σκόραρε για τελευταία φορά πριν ενάμισι μήνα, στις 15 Δεκεμβρίου με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο Ισπανός έχει σημειώσει 8 γκολ. 

Ο Νέστωρας Μυτίδης, δεν έχει… εμφανιστεί ακόμα, παρά τις προσδοκίες ότι αλλάζοντας ομάδα θα έκανε restart στην καριέρα του. Είχε ξεκινήσει βασικός στα δυο πρώτα παιχνίδια, μπήκε αλλαγή σε άλλα 7, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα. 

Σε μερικά παιχνίδια αγωνίζεται στην κορυφή ο Αντρέας Μακρής, δεν έχουν παράπονο από τις… επιδόσεις του 23χρονου διεθνούς φορ. Έχει σκοράρει 4 φορές στον θεσμό του πρωταθλήματος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top