ΚΥΠΡΟΣ: Μισό μέτρο το χιόνι στο Τρόοδος – Συνεχίζεται η κακοκαιρία

ΚΥΠΡΟΣ: Μισό μέτρο το χιόνι στο Τρόοδος – Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι το πρωί της Παρασκευής 01/02.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 50 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Το βράδυ της Τετάρτης 30/01, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να σημειωθεί παροδικά ελαφρά χιονόπτωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη 31/01 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια αλλά σταδιακά και σε άλλες περιοχές.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Πέμπτης 31/01 παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η  θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή 01/02, το Σάββατο 02/02 και την Κυριακή 03/02 θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και μη αξιόλογη μεταβολή το  Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.