Φιλανθρωπικό Τσάι…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Φιλανθρωπικό Τσάι…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16:30, το Καραισκάκειο ίδρυμα με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Καρκίνου που έχει καθιερωθεί η 15η Φεβρουαρίου, διοργανώνει Φιλανθρωπικό Τσάι υπό την αιγίδα της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου στην Λεβέντειο Πινακοθήκη.

Μαζί μας η γνωστή Κύπρια Σοπράνο, Χρύσω Μακαρίου και στο πιάνο ο Zbynek Maruska, όπου θα μας κρατήσουν συντροφιά με όμορφα τραγούδια.

Παρουσίαση: Αθηνά Χάλκου

Εισιτήρια: €15 από το Καραισκάκειο Ίδρυμα (22210858, 95119565)
(Τσάι Κοκτέιλ και Εθελοντική ξενάγηση στο μουσείο)

Χορηγός: MSJ Group
Χορηγός επικοινωνίας: I love Style.com, Madame Figaro.

Στηρίζει η Λεβέντειος Βιβλιοθήκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE