ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένουν τις ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ του Φλεβάρη…

Περιμένουν τις ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ του Φλεβάρη…

Τον Γενάρη ο Απόλλωνας έκανε δυο μετεγγραφές. Μόνο ο 21χρονος Σέρβος αμυντικός Σελίμοβιτς είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 

Η άλλη προσθήκη, την οποία είχε μεγαλύτερη ανάγκη η ομάδα, «κάηκε» λόγω τραυματισμού. Αναφερόμαστε στον Τσέχο αριστερό μπακ Κερμπρ, ο οποίος έκανε εγχείριση για αποκατάστασης προβλήματος στη μέση και ως εκ τούτου, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Η διοίκηση προσπάθησε να φέρει αριστερό μπακ στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο παίχτης που βρέθηκε κοντά στο Κολόσσι, ήταν ο Αιγύπτιος Καρίμ Χάφες (πρώην παίχτης της Ομόνοιας), αλλά επέλεξε την τελευταία μέρα του Γενάρη να συνεχίσει στην Τουρκική Κασίμπασα. 

Το τεχνικό επιτελείο ελπίζει πλέον στις… εσωτερικές μετεγγραφές του Φλεβάρη. Μέσα στις επόμενες μια-δυο εβδομάδες, εκτιμάται ότι θα επιστρέψουν οι Φαουμπάλα, Μάρκοβιτς και Γιούστε. Ο Ισπανός σέντερ μπακ, ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. 

Λείπει κάμποσο καιρό (από τις αρχές Οκτωβρίου), αποτελεί ερωτηματικό, σε ποιο βαθμό θα τον επηρεάσει, το ότι τους τελευταίους 4 μήνες είναι τακτικός επισκέπτης των γιατρών και των κέντρων αποθεραπείας. 

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, δεν υπολογίζονται άλλες δυο παίχτες-ηγέτες, οι Ρομπέρζ και Σακέτι. Υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Σέρβος Σελίμοβιτς, αλλά έχει προβάδισμα να πάρει μια θέση στόπερ ο Γάλλος Ουεντραόγκο. Διεκδικεί θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top