ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κρύφτηκε ο Αναστασίου: «Το έκανε και με ΑΠΟΕΛ η Δόξα» – Η ΑΝΑΦΟΡΑ στο πρόβλημα της Ομόνοιας

Δεν κρύφτηκε ο Αναστασίου: «Το έκανε και με ΑΠΟΕΛ η Δόξα» – Η ΑΝΑΦΟΡΑ στο πρόβλημα της Ομόνοιας

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τον αγώνα που έρχεται με τη Δόξα αλλά και την εμφάνιση με τον Ερμή.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τη Δόξα και αναφέρθηκε και στη νίκη της επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ενώ τόνισε και το πρόβλημα της Ομόνοιας στην επίθεση.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του για τη νίκη επί του Ερμή καθώς επισήμανε πως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν και στις κακές τους μέρες.

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις Αναστασίου!

Αναλυτικά όσα είπε:

Η αρχική τοποθέτηση του για Δόξα: «Δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και όσο πλησιάζουμε στο τέλος όλες οι ομάδες έχουν για τους δικούς τους λόγους τους στόχους τους και προσπαθούν για το καλύτερο, διότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Από την άλλη παίζουμε στην έδρα μας και θα έλεγα ότι η εικόνα της ομάδας μας από πλευράς αποτελεσμάτων είναι πιο σταθερή τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί υπομονή και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Η Δόξα μπορεί να κάνει τη ζημιά, το έκανε στις αρχές της σεζόν, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πέρσι απέκλεισε την ομάδα μας από το κύπελλο. Γενικά είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στους μεγάλους και αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση θα είναι δύσκολο».

Που θα κριθεί το ματς με Δόξα: «Συνήθως κρίνονται στην αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορούμε να σημειώσουμε σε κάθε παιχνίδι 4 και 5 γκολ. Θα είναι σημαντικό να σκοράρουμε σε μια από τις πρώτες ευκαιρίες μας, να διατηρήσουμε το προβάδισμα και να κοιτάξουμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ.

Για τη νίκη με Ερμή και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης: «Είναι σημαντικό, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Να κερδίζουν και στις κακές μέρες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν ή δεν ήθελαν τα παιδιά με τον Ερμή. Μας αποσυντόνισαν οι αναγκαστικές αλλαγές στο ξεκίνημα, έγιναν αρκετά φάουλ και για τις δύο ομάδες, δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό ο διαιτητής να βοηθάει λίγο το παιχνίδι, να μην σφυρίζει σε κάθε επαφή φάουλ. Είναι σημαντικό για την ομάδα μας να κερδίζουμε τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά, πράγμα που δεν συνέβη με την Πάφο ενώ είχαμε τον έλεγχο, φτιάξαμε ευκαιρίες. Οφείλεις να κυνηγάς την τύχη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τη Δόξα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top