Συναντήθηκε με Ανώτατο το κλιμάκιο της GRECO - Συνάντηση και με Ένωση Δικαστών Κύπρου

Συναντήθηκε με Ανώτατο το κλιμάκιο της GRECO - Συνάντηση και με Ένωση Δικαστών Κύπρου

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:00 η συνάντηση του κλιμακίου της Ομάδας Κρατών για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO) με την Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του κλιμακίου με την Ένωση Δικαστών Κύπρου, σε αίθουσα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Στην αντιπροσωπεία της GRECO συμμετέχουν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της GRECO Τζιανλούκα Εσποζίτο και ο Πρόεδρος της GRECO Μάριν Μάρτσελα καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε την Πέμπτη 07/02 με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, ενώ συμμετείχε σε συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών, η οποία συνέχισε τη συζήτηση του θέματος με τίτλο «Οι καταγγελίες για διαπλοκή και οικογενειοκρατία στην κυπριακή δικαιοσύνη».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.