ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιτέθηκαν σε 27χρονο οι νεαροί – Τους «έστειλε» στο κελί η πράξη τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιτέθηκαν σε 27χρονο οι νεαροί – Τους «έστειλε» στο κελί η πράξη τους

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 07/02 το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 24 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το πιο πάνω αδίκημα.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε γύρω στις 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης 6/2/2019 στην Αστυνομία από 27χρονο ότι, γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης 5ης Φεβρουαρίου, 2019, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από τα πιο πάνω πρόσωπα.

Ο 27χρονος εξετάστηκε από γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ερυθρότητες στα πλευρά και στην πλάτη.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE