ΚΥΠΡΟΣ

Είναι πολλά τα κίνητρα της Ομόνοιας

Είναι πολλά τα κίνητρα της Ομόνοιας

Αποφασισμένοι για νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (16:00) παρουσιάζονται άπαντες στην Ομόνοια.

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» δηλώνουν πανέτοιμοι για το αυριανό ραντεβού και αυτό φαίνεται από την διάθεση των παικτών, τις δηλώσεις από παράγοντες της ομάδας αλλά και το ξεσηκωμό που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο.

Ένα ντέρμπι με ιδιαίτερο χαρακτήρα που το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα θέλει να κερδίσει για αρκετούς λόγους. Είναι πολλά τα κίνητρα για τους «πράσινους» που θέλουν να πάνε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ, να πάρουν ψυχολογία εν όψει της συνέχειας και να δείξουν τη δυναμική τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει και ο Ρούνιε που χθες επανήλθε σε φουλ ρυθμούς. Ασίς και Λομπιανίτζε είναι επίσης στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα που τους προορίζει για βασικούς. Μεγάλος απών θα είναι ασφαλώς ο Μίκαελ Ποτέ, ενώ τραυματίας είναι και ο Ρούμπιο.

Έντονη η κινητοποίηση ανάμεσα στους φίλους της ομάδας που θα πρασινίσουν το ΓΣΠ. Οι ενδείξεις μιλούν για περισσότερους από 14.000 οπαδούς που θα βρεθούν αύριο το απόγευμα στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώνεται σήμερα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top