ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει το ΑΠΟΛΥΤΟ ο Κεραυνός μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Έχει το ΑΠΟΛΥΤΟ ο Κεραυνός μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Την 13η του φετινή νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις σημείωσε ο Κεραυνός, ο οποίος στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών επικράτησε της Πετρολίνα ΑΕΚ με 64-42 σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο.

Στην 2η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΛ η οποία νίκησε μέσα στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ με 60-30.

Στην τρίτη θέση του πίνακα ανέβηκε η Αναγέννηση Γερμασόγειας, η οποία επικράτησε στη Λεμεσό του ΑΠΟΕΛ με 52-43 και έφθασε τους 21 βαθμούς (όσους έχει και ο ΑΠΟΕΛ που είναι στην 4η θέση και η Πετρολίνα ΑΕΚ που είναι στην 5η θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Πάφο, επικρατώντας του τοπικού ΑΠΟΠ με 75-45.

Κεραυνός – Πετρολίνα ΑΕΚ 64-42

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-6, 38-11, 50-32, 64-42

Κεραυνός (Χρίστος Στυλιανίδης)

Θεολόγου 12, Ζ. Αθανασίου 12, Κωνσταντίνου 8, Πιτσιλλίδου 8 (2), Έιβερι 11 (1), Ν. Αθανασίου, Ζάριτς 12, Νικόλα 1, Χατζηχάννα.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Μιχάλης Μιχαήλ)

Παπαδοπούλου, Μερκούρη 2, Χ`Μπέη 2, Κυριάκου, Σισκ 13 (1), Ιγνατίου, Μιχαήλ 2, Γεννιτσάρη 6 (2), Σούμπρα 9 (1), Βελίνοβα 7 (1), Κλόκκαρη, Στυλιανού.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top