ΑΘΗΝΑ: Θύμα ληστείας η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού

ΑΘΗΝΑ: Θύμα ληστείας η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού

Θύμα ληστείας έπεσε η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, μέσα στην τσάντα της που εκλάπη υπήρχαν 50.000 ευρώ.


Όπως κατήγγειλε η 72χρονη πρόξενος στην Αστυνομία, την ώρα που βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας μέσα στο αυτοκίνητό της, ένας νεαρός την πλησίασε ισχυριζόμενος ότι το λάστιχο του αυτοκινήτου της είναι σκασμένο.

Η ίδια κατέβηκε από το αυτοκίνητο προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του οχήματός της και τότε ένα άλλο άτομο άρπαξε την τσάντα της, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Όπως ανέφερε η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού, μέσα στην τσάντα της, εκτός από τα χρήματα, υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο αλλά και το διπλωματικό της διαβατήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE