ΑΘΗΝΑ: Θύμα ληστείας η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού

ΑΘΗΝΑ: Θύμα ληστείας η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού

Θύμα ληστείας έπεσε η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, μέσα στην τσάντα της που εκλάπη υπήρχαν 50.000 ευρώ.


Όπως κατήγγειλε η 72χρονη πρόξενος στην Αστυνομία, την ώρα που βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας μέσα στο αυτοκίνητό της, ένας νεαρός την πλησίασε ισχυριζόμενος ότι το λάστιχο του αυτοκινήτου της είναι σκασμένο.

Η ίδια κατέβηκε από το αυτοκίνητο προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του οχήματός της και τότε ένα άλλο άτομο άρπαξε την τσάντα της, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Όπως ανέφερε η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής του Ελεφαντοστού, μέσα στην τσάντα της, εκτός από τα χρήματα, υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο αλλά και το διπλωματικό της διαβατήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE