Η ποινή με την οποία ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ο Ολυμπιακός!

Η ποινή με την οποία ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ο Ολυμπιακός!

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην βγει στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού μπορεί να επιφέρει ποινή αφαίρεσης ενός έως έξι βαθμών στο πρωτάθλημα!

Ο ημιτελικός Κυπέλλου του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με την απόφαση των «ερυθρολεύκων» να μην βγουν στο παρκέ για το δεύτερο μέρος και αυτό φυσικά έχει ως συνέπεια το ματς να κατακυρωθεί υπέρ των «πρασίνων». Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι σίγουρα η μόνη απώλεια για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, ύστερα από αυτήν την απόφασή τους, κινδυνεύουν με τιμωρία που θα επιφέρει αφαίρεση ενός έως έξι βαθμών από το πρωτάθλημα της Basket League. 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE