ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΚΙΝΗΣΗ του Γιαννακόπουλου με το που ΕΜΑΘΕ πως δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΙΝΗΣΗ του Γιαννακόπουλου με το που ΕΜΑΘΕ πως δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για μεθοδευμένη απόφαση.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε – χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει, μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;».

Πηγή: sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top