Το είδαν και αυτό με Μότα οι Ομονοιάτες!

Το είδαν και αυτό με Μότα οι Ομονοιάτες!

Πρώτη επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα της Ομόνοιας για τον Μάρκο Μότα μετά από 9 μήνες!

Ο Ιταλός μπακ που ήρθε τον περασμένο Ιούλη στην Ομόνοια έπρεπε να περιμένει 9 μήνες για να παίξει σε επίσημο ματς με την Ομόνοια καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό του αγώνα με την Ανόρθωση στην θέση του Τζιωνή.

Ο Μότα ως γνωστόν είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στην αρχή της σεζόν ενώ τον Ιανουάριο αν και αρχικά δεν θα εγγραφόταν στο ρόστερ τελικά αυτό έγινε τελευταία στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.