ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΣΩΣΕ τον πόντο στην τελευταία φάση ο Ερμής!

ΕΣΩΣΕ τον πόντο στην τελευταία φάση ο Ερμής!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα και τον Ερμή (17/2) ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Το γκολ ο Μιτρέα στο 57′ για την Δόξα, ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ταραλίδης στο 90+5′.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά όμως ο Ερμής έδειξε να είναι πιο επιθετικός και να ψάχνει το πρώτο γκολ. Στο 9′ ο Ντε Μέλο από πλεονεκτική θέση έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα έξω.

Τα λεπτά κυλούσαν, η Δόξα ισορρόπησε στην πορεία όμως ήταν ένα ματς χωρίς ευκαιρίες. Προσπαθούσαν να δημιουργήσουν από την μεσαία γραμμή περισσότερο οι δύο μονομάχοι αλλά οι αμυντική λειτουργία και των γηπεδούχων αλλά και του Ερμή ήταν πολύ καλή.

Η Δόξα δεν κατάφερε στις δύο καλές δικές της στιγμές, με Μπατίν (40′) και Κάρλος (42′) να ανοίξει το σκορ με αποτέλεσμα το σφύριγμα του Γιώργου Νικολάου για την ανάπαυλα να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και έτσι με τον τρόπο που κύλησε το 45λεπτο ήταν αναμενόμενο πως το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα αυτού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή. Με το καλημέρα έδειξαν πως θα έψαχναν το γκολ και η Δόξα αλλά και ο Ερμής, προσπάθησαν και αυτό ήρθε για το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα. Στο 57′ ο Μιτρέα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον Αραμπαντζή και να γίνει το 1-0.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έψαξε το τέρμα της ισοφάρισης όμως στο 62′ η κεφαλιά του Μακρίεφ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκρεμσλ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κρατάνε την μπάλα, να επιχειρούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις για την Δόξα και στο 69′ χάθηκε νέα καλή στιγμή. Ο Μαύρου έκανε το πλασέ, όμως ο Γκρεμσλ έδιωξε την υστάτη με τα πόδια.

Τα λεπτά κυλούσαν, τίποτα δεν άλλαζε όσο και αν προσπαθούσε ο Ερμής. Η Δόξα κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα όπως αυτό διαμορφώθηκε με το γκολ του Μιτρέα στο 57′ μέχρι και την τελευταία φάση της τετράλεπτης καθυστέρησης.

Εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση ο Ταραλίδης και στο 90+5′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Παπαφώτης (Ζατλ 72′), Λουίς Κάρλος, Μπατίν (Παβλόφ 79′), Νεκτάριος (X»Βασίλης 87′), Ασαμόα, Μιτρέα, Νελσίνιο

Ερμής: Αραμπατζής, Πουτζιουρής (Ταραλίδης 70′), Μαρτίνιουκ, Πηλέας, Μακρίεφ, Μαλόν, Ψάλτης (Μαύρου 65′), Κουατζίκα, Λαγός, Μπουλά, Ντε Μέλο (Κατσιατής 54′)

Κίτρινες: Αλεξάνδρου, Μπατίν, Ασαμόα, Γκρεμσλ / Λαγός, Κουατζίκα, Μαλόν

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top