ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΑΝ ήρθε στην Κύπρο ο Ουζουνίδης για δουλειά, είναι ξεκάθαρο για ποια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα ήρθε…

ΕΑΝ ήρθε στην Κύπρο ο Ουζουνίδης για δουλειά, είναι ξεκάθαρο για ποια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα ήρθε…

Φούντωσαν από το πρωί οι φήμες ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την απομάκρυνση του από την ΑΕΚ Αθηνών, ενδεχομένως να «μπαρκάρει» ξανά στο νησί μας και μάλιστα, κάποιες πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ήδη στην Κύπρο.

Τα πράγματα στην προκειμένη περίπτωση, θεωρουμε πως είναι απλά.

Εάν όντως ο Ελλαδίτης τεχνικός ήρθε στην πατρίδα μας για να έχει επαφές με μεγάλη ομάδα του νησιού μας και όχι για διακοπές, είναι ξεκάθαρο για ποια ομάδα ήρθε.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και θα καταλάβετε.

Στην ΑΕΛ δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ούτε στον Απόλλωνα, ούτε και στην ΑΕΚ φυσικά.

Ούτε και στην Ομόνοια, ούτε και στη Νέα Σαλαμινα.

Στην Ανόρθωση, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην υπόθεση Ουζόχο και δεν ξέρουν ακόμα αν θα είναι στο Α΄ ή στο Β΄ γκρουπ, αφού περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, για να δουν αν δικαιωθούν ή αν θα τιμωρηθούν. Άρα, το αγωνιστικό θέλοντας και μη, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, ακόμα κι αν υπάρχει μικρή ή μεγάλη δυσαρέσκεια για το έργο του Γιούργκεν Στρέπελ.

Οπόταν, ποια μεγάλη ομάδα μένει, η οποία τελευταία έχει φέρει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (ισοπαλίες με Αλκή και ΑΕΚ, ήττα από Πάφο και μία νίκη με χίλια ζόρια απέναντι στην ΕΝΠ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές) και στο τελευταίο μάλιστα παιχνίδι, υπήρξαν και πειθαρχικά παραπτώματα (που είδαν το φως της δημοσιότητας) από κάποιους παίκτες, ξέχωρα από την περίπτωση Νσούε και τα νεύρα του Τραμετσάνι στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την ΑΕΚ;

Οπόταν, ΑΝ όντως υπάρχει θέμα Ουζουνίδη τη δεδομένη στιγμή για να αναλάβει τα ηνία μεγάλης Κυπριακής ομάδας, ο ΑΠΟΕΛ «παίζει» μόνος του.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top