ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΑΧΑΛΟ! Ετοιμάζει Έφεση η Ανόρθωση και ζητά ΑΝΑΒΟΛΗ της 22ης αγωνιστικής – Όλες οι πληροφορίες

ΜΠΑΧΑΛΟ! Ετοιμάζει Έφεση η Ανόρθωση και ζητά ΑΝΑΒΟΛΗ της 22ης αγωνιστικής – Όλες οι πληροφορίες

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την υπόθεση Ουζόχο, όπου η Ανόρθωση τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο (νικηφόρο) ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών (σύνολο εννέα), η διοίκηση της «Κυρίας» είναι δεδομένο πως θα ασκήσει Έφεση για να «πέσει» η πρωτόδικη απόφαση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει δικαίωμα εντός τριών ημερών να προχωρήσει σε Έφεση. Που σημαίνει ότι αν παραλάβει το πρωί της Τρίτης (19/02) το σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, τότε θα μπορεί να ασκήσει Έφεση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (21/02), ενώ ο Απόλλωνας θα έχει στη διάθεση του δύο μέρες για να στείλει τις δικές του θέσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, το Εφετείο αναμένεται να συνέλθει λογικά την επόμενη Δευτέρα (25/02) κι ενώ θα έχει ήδη ολοκληρωθεί η κανονική περιόδος του πρωταθλήματος, όπου θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες, να καθοριστεί και το πρόγραμμα του Α΄ και Β΄ γκρουπ!

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί το… ΜΠΑΧΑΛΟ, από τη στιγμή που μέχρι τότε δεν θα έχει κλείσει η υπόθεση Ουζόχο, η Ανόρθωση θα ζητήσει ΑΝΑΒΟΛΗ της 22ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/02), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση και από άλλες ομάδες να προχωρήσουν στο ίδιο αίτημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top