ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΑΧΑΛΟ! Ετοιμάζει Έφεση η Ανόρθωση και ζητά ΑΝΑΒΟΛΗ της 22ης αγωνιστικής – Όλες οι πληροφορίες

ΜΠΑΧΑΛΟ! Ετοιμάζει Έφεση η Ανόρθωση και ζητά ΑΝΑΒΟΛΗ της 22ης αγωνιστικής – Όλες οι πληροφορίες

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την υπόθεση Ουζόχο, όπου η Ανόρθωση τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο (νικηφόρο) ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών (σύνολο εννέα), η διοίκηση της «Κυρίας» είναι δεδομένο πως θα ασκήσει Έφεση για να «πέσει» η πρωτόδικη απόφαση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει δικαίωμα εντός τριών ημερών να προχωρήσει σε Έφεση. Που σημαίνει ότι αν παραλάβει το πρωί της Τρίτης (19/02) το σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, τότε θα μπορεί να ασκήσει Έφεση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (21/02), ενώ ο Απόλλωνας θα έχει στη διάθεση του δύο μέρες για να στείλει τις δικές του θέσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, το Εφετείο αναμένεται να συνέλθει λογικά την επόμενη Δευτέρα (25/02) κι ενώ θα έχει ήδη ολοκληρωθεί η κανονική περιόδος του πρωταθλήματος, όπου θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες, να καθοριστεί και το πρόγραμμα του Α΄ και Β΄ γκρουπ!

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί το… ΜΠΑΧΑΛΟ, από τη στιγμή που μέχρι τότε δεν θα έχει κλείσει η υπόθεση Ουζόχο, η Ανόρθωση θα ζητήσει ΑΝΑΒΟΛΗ της 22ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/02), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση και από άλλες ομάδες να προχωρήσουν στο ίδιο αίτημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top