ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πότε και που αναμένονται βροχές ή και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πότε και που αναμένονται βροχές ή και καταιγίδες

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαµηλή πίεση αναµένεται από το Σάββατο (23/2).

Το απόγευµα της Τετάρτης (20/2) τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέμπτη (21/2) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (22/2) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.

Το Σαββατοκυρίακο (23-24/2) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα σηµειωθούν χιόνια ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 49 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top