ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό έγκλημα στην Αθήνα- Νεκρός σε αποσύνθεση δεμένος στην κρεβατοκάμαρα- VIDEO

Φρικτό έγκλημα στην Αθήνα- Νεκρός σε αποσύνθεση δεμένος στην κρεβατοκάμαρα- VIDEO

Ενώπιον ενός φρυκτού εγκλήματος, φαίνεται να βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό σορού σε αποσύνθεση άντρα ηλικίας 60 ετών, ο οποίος βρέθηκε δεμένος σε σεντόνια με σκοινιά στην κρεβατοκάμαρα την Πέμπτη (21/2).

Στο ισόγειο όπου διέμενε ο 60χρονος, στην περιοχή Χαλανδρίου στην Αθήνα, έφτασε η ελληνική Αστυνομία, μετά που οι γείτονες ένοιωσαν μια άσχημη μυρωδιά να βγαίνει από την οικία, αναφέρει σε δημοσίευμα της η ελλαδική ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα.

Όλα τα στοιχεία, αναφέρει το δημοσίευμα, δείχνουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα, καθώς ο άντρας βρέθηκε φιμωμένος στην κρεβατοκάμαρα και μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ δεν βρέθηκα ίχνη παραβίασης, γεγονός που τοποθετεί πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι ως ύποπτους.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που το ενοικίαζε στον άντρα αναφέρει στο Πρώτο Θέμα ότι ενοικίαζε το διαμέρισμα σε έναν Έλληνα μεσίτη που εργαζόταν στη Γερμανία και σε μία Γερμανίδα περίπου 60 ετών και οι δύο και ότι μέχρι τον Δεκέμβριο τους έβλεπε κανονικά όταν του κατέβαλαν το ενοίκιο.

Τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε ο 60χρονος και του είπε ότι θα καταβάλει πιο νωρίς το ενοίκιο του Ιανουαρίου, αφού σκόπευε να πάει στη Γερμανία για διακοπές Χριστουγέννων και από τότε δεν τον ξανά είδε.

“Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Της είπα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα κανέναν. Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο” είπε ο ιδιοκτήτης, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο της ελλαδικής ιστοσελίδας.

Ο ιδιοκτήτης συμπλήρωσε ότι σήμερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσε την αστυνομία και έτσι έγινε γνωστό το όπως όλα δείχνουν φρικτό έγκλημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top