ΛΑΡΝΑΚΑ: Αναστάτωση στο Γρ. Ευημερίας – Κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα για ένα κουπόνι – VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αναστάτωση στο Γρ. Ευημερίας – Κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα για ένα κουπόνι – VIDEO

Αιτητές ασύλου, φέρονται να προκάλεσαν ανησυχία και ζημιές στα γραφεία Κοινωνικής Ευημερίας στους Αγίους Αναργύρους.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Το πρωί της Τρίτης (26/2) σύμφωνα με ρεπορτάζ της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, αιτητές ασύλου βρέθηκαν στο Γρ. Ευημερίας στους Αγίους Ανάργυρους και έσπασαν τα παράθυρα που εξυπηρετείται ο κόσμος.

Η αιτία που προκάλεσε την εν λόγω αντίδραση, φαίνεται να ήταν η καθυστέρηση από το Γρ. Ευημερίας να τους παραδώσει τα κουπόνια που λαμβάνουν για να προμηθευτούν φαγητό.

Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία για να επαναφέρει την τάξη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής, εργαζόμενοι και άλλος κόσμος γλίτωσαν στο παρά πέντε τραυματισμούς.

Σημειώνεται ότι στον χώρο υπήρχε και φρουρός ασφαλείας.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE