Όλα ρευστά από την τρίτη θέση μέχρι και την έκτη

Όλα ρευστά από την τρίτη θέση μέχρι και την έκτη

Mικρές οι διαφορές στο πρώτο γκρουπ από την τρίτη μέχρι και την έκτη θέση και όλα είναι ανοικτά για την κατάκτηση μιας θέσης που θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια που είναι μπροστά με 39 βαθμούς σίγουρα έχει το πλεονέκτημα αλλά και ο Ερμής που είναι στην έκτη θέση με 35 βαθμούς κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει.

Όπως όλα δείχνουν τα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι αυτά που θα κρίνουν την κατάληψη της τρίτης θέσης

Η βαθμολογία πριν από την έναρξη των αγώνων κατάταξης

ΟΜΟΝΟΙΑ            39

 ΑΕΚ                      39

ΑΝΟΡΘΩΣΗ         38

ΕΡΜΗΣ Αρ            35

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE