ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ 6 ΚΙΛΩΝ: 'Είπα ψέματα' - Δεν κατονομάζει γιατί φοβάται για τη ζωή της οικογένειας του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ 6 ΚΙΛΩΝ: 'Είπα ψέματα' - Δεν κατονομάζει γιατί φοβάται για τη ζωή της οικογένειας του

Στροφή 180 μοιρών, έκανε ο 35χρονος που συνελήφθη, αφού πρώτα ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λευκωσίας στις 15/2 και εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 35χρονος που έχει συλληφθεί και κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές, άλλαξε την θεληματική κατάθεση του, στην οποία αρχικά ενέπλεξε τον 34χρονο (τρίτο ύποπτο στην υπόθεση), αναφέροντας ότι ο τελευταίος του είπε να παραλάβει το πακέτο με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ωστόσο δεν γνώριζε τι περιείχε το πακέτο.  

Σε δεύτερη ανακριτική κατάθεση ο 35χρονος τα γύρισε, λέγοντας πως είπε ψέματα στην πρώτη του κατάθεση και ότι τον έστειλε άλλο πρόσωπο τελικά για να παραλάβει το πακέτο, αλλά δεν θέλει να το κατονομάσει γιατί φοβάται για την ζωή της οικογένειας του. Επίσης ανέφερε ότι αυτός είπε στον 28χρονο (δεύτερο ύποπτο) να δώσει το όνομα του για να αναγραφεί στο πακέτο ως ο παραλήπτης.   

Το χρονικό της υπόθεσης 

Μετά από πληροφορία που έλαβε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών στις 15/02/2019, έθεσε υπό παρακολούθηση ταχυδρομείο σε επαρχία της Λευκωσίας. Ο 35χρονός εισήρθε του ταχυδρομείου και παρέλαβε ένα πακέτο τοποθετώντας το στο αυτοκίνητο του.  

Η ΥΚΑΝ προχώρησε σε έρευνα στο αυτοκίνητο του, όπου εντόπισε το πακέτο το οποίο περιείχε 6 συσκευασίες με ξηρή φυτική κάνναβη 6 κιλών και μια συσκευασία κάνναβης με 100 γρ κάνναβης. Στο πακέτο αναγραφόταν το όνομα του 28χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στο χωριό και συνελήφθη.  

Σε κατάθεση του ο 28χρονος ανέφερε ότι ο 34χρονος, που είναι ο τρίτος ύποπτος στην υπόθεση του πρόσφερε το ποσό των 200 ευρώ για να αναγραφεί το όνομα του στο πακέτο και δέχθηκε, γιατί είναι φίλος του 35χρονου.  

Ο 34χρονος, τον οποίο είχαν υποδείξει ως το πρόσωπο που φέρεται να τους έδωσε οδηγίες για το πακέτο, συνελήφθη στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου. Σε ανακριτική κατάθεση αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις, αλλά και να υπογράψει, ενώ όπως ανάφερε ότι έχει να πει θα το πεί στο Δικαστήριο.  

Οι τρείς τους παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top