ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με οικοδεσπότη τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, για τον εορτασμό της Κύπρου και της προσφοράς της κυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα παραβρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 04/03 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Προσκεκλημένοι είναι περισσότεροι από 100 Κύπριοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες και πολίτες που διαπρέπουν στον κοινωνικό βίο της Βρετανίας, προερχόμενοι από όλες τις κοινότητες της Κύπρου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνομιλήσουν με τους παριστάμενους και θα έχουν την ευκαιρία να δουν τρεις εκθέσεις: μία με ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών στην Έγκωμη, μία με αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου των τελών του 19ου αιώνα από το λόρδο Κίτσενερ και μία για το διεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με το Imperial College «Κοίος - Κέντρο Αριστείας», το οποίο επικεντρώνονται στη διαχείριση κρίσιμων υποδομών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top