ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ» η Ομόνοια – Αυξάνονται τα προβλήματα για Αναστασίου

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ» η Ομόνοια – Αυξάνονται τα προβλήματα για Αναστασίου

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα τραυματισμών στην Ομόνοια, αφού στα ήδη υπάρχοντα, προστέθηκαν ακόμα δύο, αυτά των Κολοβού και Πρέτσε, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκή κάκωση και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η περίοδος επιστροφής τους σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης,θα εξαρτηθεί από την πορεία αποκατάστασης τους.

Υπολογίζεται ότι θα μείνουν εκτός δράσης, από δύο μέχρι τέσσερις εβδομάδες…

Ο Γιάννης Αναστασίου μετράει πλέον ΕΠΤΑ απουσίες για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού είναι στα πίτς οι Παναγή, Λόρα, Ζίβετς, Χριστοφή και Εντρένα, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να καταφεύγει ακόμα και σε… αλχημείες για να καλύψει κάποια από τα κενά στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Μπορει η Ομόνοια ρεαλιστικά ομιλούντες, να έχει λίγες ελπίδες για να προλάβει την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αν δεν κατακτήσει το κύπελλο η ΕΝΠ, όμως άπαντες στο «τριφύλλι» δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους, όσες κι αν είναι, διεκδικώντας σε κάθε ματς τη νίκη.

Βέβαια, για να ελπίζουν στο… «θαύμα», θα πρέπει να κάνουν και αγωνιστικές υπερβάσεις και το δείγμα στην πρειμιέρα των πλέι-οφ απέναντι στον Απόλλωνα, μόνο θετικό δεν ήταν. Αλλά, κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στο «τριφύλλι» να έχει στόχους.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφοντας στο θέμα των τραυματιών, προβληματίζει έντονα την τεχνική ηγεσία το γεγονός ότι τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, αφορούν κυρίως μυϊκούς τραυματισμούς, γι΄ αυτό και ο Αναστασίου αναζητεί τρόπους μαζί με τους συνεργάτες του, για να μειωθούν αν μη τι άλλο τα κρούσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top