ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δύο πανομοιότυπα γκολ»

Πετεβίνος: «Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δύο πανομοιότυπα γκολ»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του επαναληπτικού προημιτελικού του κυπέλλου που διεξήχθη στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από πάρα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Ένιωθαν και οι δύο την πίεση του αποτελέσματος και της πρόκρισης και από κάποια λάθη πέτυχαν και οι δύο ομάδες γκολ.

Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας λάθη. Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δύο πανομοιότυπα γκολ, το πρώτο και το τρίτο, και αυτό το πράγμα είναι κάτι που μας στοιχίζει συνεχώς. Πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα λάθη.

Όπως είπαμε και στην αρχή, είναι πάρα πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που έρχονται και για να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να μειώσεις τα λάθη. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο ήταν η πρόκριση. Περιμένουμε τον αντίπαλο μας την Παρασκευή, αλλά τώρα το κύπελλο το βάζουμε στην άκρη και πρέπει να αφιερωθούμε πλήρως στο πρωτάθλημα.

Είδαμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ και γι΄ ακόμα μία φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας και να πάμε στη λογική του πρωταθλήματος και να τους υποδεχθούμε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Με την ΑΕΚ φέτος όπως έχουν δείξει τα πράγματα, έχουμε δυσκολίες. Σήμερα έδειξε γι΄ ακόμα μία φορά, πόση ποιότητα έχει, αλλά και πως αν της δώσεις χώρο, μπορεί να σε βάλει στην περιοχή σου. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι με ένα διαφορετικό τρόπο, πήραμε το αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι που έρχεται θα είναι πολύ διαφορετικό από το σημερινό.

Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και δέχεσαι τρια γκολ και βλέπεις πως υπάρχουν αβίαστα λάθη, πρέπει να τα διορθώσεις. Να πούμε ότι δεν τα έχουμε δει; Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, γιατί τα παιχνίδια που έρχονται δεν συγχωρούν τέτοια λάθη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top