ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν αλλά όχι για πολύ οι βροχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν αλλά όχι για πολύ οι βροχές

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από την Τετάρτη (13/3).

Το απόγευµα της Τρίτης (12/3) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µέσες κυρίως νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και οµίχλη, καθώς και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (13/3) θα παρατηρούνται αρχικά αυξηµένες νεφώσεις αλλά µετά το µεσηµέρι ο καιρός θα καταστεί συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να εµφανιστεί σκόνη. Από αργά το βράδυ τα φαινόµενα υποχωρούν. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (14/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή (15/3) και το Σάββατο (16/3) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 30 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top