ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στη Φίφα από τον Κάριους!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στη Φίφα από τον Κάριους!

Ο Λόρις Κάριους συνεχίζει να απασχολεί για τους λάθος λόγους, αφού προτίεται να προσφύγει στην ΦΙΦΑ κατά της ομάδας του, της Μπεσίκτας!

Από το κακό στο χειρότερο πάει η καριέρα του Λόρις Κάριους, ο οποίος δεν βρίσκει τον καλό του εαυτό ούτε μακριά από την Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν και πάλι κάκιστος στην νίκη της Μπεσίκτας επί της Κόνιασπορ με 3-2, κάνοντας τον τεχνικό της ομάδας του Ερσούν Γιανάλ να τον κατηγορήσει για έλλειψη κίνητρου και αδιαφορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, o Γερμανός τερματοφύλακας που αγωνίζεται δανεικός στον τουρκικό σύλλογο έκανε προσφυγή στην ΦΙΦΑ, καταγγέλλοντας την Μπεσίκτας για τέσσερις απλήρωτους μισθούς.

Αν η προσφυγή του Κάριους δικαιωθεί, τότε ο τουρκικός σύλλογος απειλείται με βαριές κυρώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και η αφαίρεση βαθμών!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top