ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχε πέναλτι που δεν του δόθηκε ο ΑΠΟΕΛ – Η ΑΝΑΛΥΣΗ της διαιτησίας του Βασίλη Δημητρίου

Είχε πέναλτι που δεν του δόθηκε ο ΑΠΟΕΛ – Η ΑΝΑΛΥΣΗ της διαιτησίας του Βασίλη Δημητρίου

Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο κ. Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ (10/3) για την 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Όσα είπε:

«Στο 9΄ ήρθε η πρώτη κίτρινη στον Ιγκόρ και στο 11΄ στον Ιωάννου σε δυο φάσεις πανομοιότυπες. Εδώ κέρδισε κάποιους πόντους ο διαιτητής καθώς έδειξε ότι αντιμετωπίζει τις δυο ομάδες το ίδιο. Ήταν καλό σημάδι. Στο 15΄ ο Γιάκολις διαμαρτυρήθηκε έντονα και δεν έπρεπε να το δεχθεί ο διαιτητής. Στο 25΄ ζήτησε ένα φάουλ ο Τάμαρι εκτός περιοχής. Ο Ακίνο τον τράβηξε αλλά δεν το έδωσε ο διαιτητής. Σωστή η κάρτα του Λαρένα. Στο 38΄ ο Χέφελ κράτησε τον Τάμαρι, ο Ιορδανός κράτησε την μπάλα και του ξέφυγε, τελείωσε η επίθεση και μετά από ένα λεπτό όταν βγήκε έξω η μπάλα επέστρεψε και έδειξε κίτρινη στον Χέφελ. Σωστή η διαχείριση του Βασίλη Δημητρίου. Στο 45΄ έγινε μια φάση του Ζαχίντ με τον Ακίνο. Ο Ζαχίντ ήταν με πλάτη προς το τέρμα, ο διαιτητής έβλεπε την μπάλα στα πόδια όπου δεν υπήρχε παράβαση αλλά στις επαναληπτικές προβολές φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Ακίνο κρατά από τον λαιμό τον Ζαχίντ και τον κατεβάζει στο έδαφος. Τον αγκάλιασε και δεν του επέτρεψε ένα κινηθεί ανατρέποντας τον Αν είχαμε VAR δεν θα την έχανε την φάση ο διαιτητής. Νατέλ από τον Καταλά, το δικαιούταν αλλά δεν το πήρε. Στο 74΄ κέρδισε το ΑΠΟΕΛ κόρνερ. Στο 90΄ υπήρξε μια διεκδίκηση ανάμεσα στον Χέφελ και τον Τάμαρι. Δεν υπήρχε κάτι, δεν διαμαρτυρήθηκε καν ο Τάμαρι. Με εξαίρεση την φάση του Ζαχιντ έκανε καλή διαιτησία μετά από καιρό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top