Ποινή φυλάκισης στον Λοΐζο Τζιωνή για υποθέσεις του 2012

Ποινή φυλάκισης στον Λοΐζο Τζιωνή για υποθέσεις του 2012

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για αδικήματα που διαπράχθηκαν το 2012, στον βασικό ύποπτο για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, το 2018.

Η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Λοΐζο Τζιωνή, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, αφορούν υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τον Ιούνιο του 2012. 

Θυμίζουμε ότι ο Λοΐζος Τζιωνής, είναι ο βασικός ύποπτος στην πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού Στροβόλου, που η εκδίκασή τους βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, βρίσκονται ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE