Περιμένει να… ΄ρθει να τον βρει μισό εκατομμύριο

Περιμένει να… ΄ρθει να τον βρει μισό εκατομμύριο

Ο αμυντικός της Ομόνοιας, Λούκα Βύντρα, κατέθεσε προσφυγή στη FIFA, μιας και έχει οφειλόμενα να παίρνει από την παρουσία του στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ο Βύντρα διεκδικεί το ποσό των 485 χιλιάδων ευρώ απο τη Χάποελ, ομάδα όπου ήταν παίκτης τη σεζόν 2015-2016.

«Ήρθα με μεγάλες φιλοδοξίες και υποσχέθηκα ορισμένα πράγματα στην ομάδα, αλλά βρήκα άλλα πράγματα, ήμουν μόνος, χωρίς την οικογένεια μου, είχα δυσκολίες που επηρέασαν τις ικανότητες μου» ανέφερε σε δήλωση του περί αυτού του θέματος ο Βύντρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE