ΚΥΠΡΟΣ

Συναγερμός στην Αραδίππου για τον Ερμή

Συναγερμός στην Αραδίππου για τον Ερμή

Η κίνηση τής διοίκησης του Ερμή έπιασε τόπο και σήμερα στο Αμμόχωστος από την πλευρά των φίλων του Ερμή δεν θα πέφτει καρφίτσα. Αυτό ανέφερε στο www.tothemaonline.com ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου Μιχάλης Ανδρέου.

Όπως μας ανέφερε ήδη στην συνάντηση που έγινε το βράδι της Δευτέρας στο σωματείο του Ερμή είχαν δοθεί περισσότερα από 1200 εισιτήρια από την διοίκηση της ομάδας « νομίζω πως θα έχουμε κόσμο που σιγουρά δεν ξαναείδαμε στην φετινή χρονιά. Πάμε και εμείς για μια κατάμεστη κερκίδα , στην συνάντηση της Δευτέρας δώσαμε περίπου 1200 εισιτήρια από τα περίπου 1500 που έχουμε στην διάθεση μας , άρα πάμε για να εξαφανίσουμε τα μαγικά χαρτάκια. Οι παίκτες μας όταν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο θα συναντήσουν κάτι πρωτόγνωρο»

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Ερμή ξέρει πως θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα και παράλληλα να καταφέρει να σκοράρει για να έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Έτσι λοιπόν όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως θα παίξει με σφιχτή αμυντική διάθεση και θα κυνηγήσει ένα γκολ στις αντεπιθέσεις με τον Ονίλο και τον Ιμπραίμι.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top