ΚΟΣΜΟΣ

Έσπρωξε τη φίλη της από γέφυρα 15 μέτρων - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η 19χρονη- VIDEO

Έσπρωξε τη φίλη της από γέφυρα 15 μέτρων - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η 19χρονη- VIDEO

Ήταν μία από τις υποθέσεις που είχε προκαλέσει αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι τις ΗΠΑ. Μία 19χρονη είχε σπρώξει την 16χρονη φίλη της από τη γέφυρα στον ποταμό Λιούις στην περιοχή Μούλτον Φολς της πολιτείας Ουάσινγκτον.

Η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον δίσταζε να πηδήξει από τη γέφυρα ύψους 15 μέτρων. Αν και τα νερά του ποταμού φαίνονταν δελεαστικά, η βουτιά ήθελε πολύ μεγάλη προσοχή, λόγω του μεγάλου ύψους.

Η 19χρονη Τέιλορ Σμιθ τότε αποφάσισε εκείνη για τη φίλη της, σπρώχνοντάς την από τη γέφυρα με αποτέλεσμα η 16χρονη κοπέλα να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε viral.

Η Σμιθ οδηγήθηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 5.000 δολαρίων για μία πράξη «που μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο και κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό».

 

Οι δικαστές της αναγνώρισαν το ελαφρυντικό ότι δεν είχε κακή πρόθεση.

Η 16χρονη χτύπησε στο νερό με τον κορμό -και όχι με τα πόδια όπως συνίσταται η βουτιά από τέτοια ύψη- και υπέστη κατάγματα σε έξι πλευρά και διάτρηση πνευμόνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top