Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

«Για κάποιους το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα. Για εμάς στον ΑΠΟΕΛ είναι τρόπος ζωής. Ως ενεργό μέλος του European Club Association συμμετέχουμε ενεργά στην καμπάνια του #Morethanfootball ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το εξής μήνυμα.
Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Δεν αφαιρείται σε κανένα το δικαίωμα να το χαίρεται είτε με βάση τις νοητικές ή σωματικές του ιδιαιτερότητες είτε με βάση το χρώμα του δέρματος του ή τη θρησκεία του.
Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από έντονα συναισθήματα χαράς και λύπης, είναι γεμάτο από αναμνήσεις και δυνατές φιλίες, το ποδόσφαιρο είναι για εμάς ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




