ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΩΤΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο γυναίκα με κρίση πανικού – Αστυνομικοί τους γλίτωσαν από τα χειρότερα

ΦΩΤΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο γυναίκα με κρίση πανικού – Αστυνομικοί τους γλίτωσαν από τα χειρότερα

Κατασβέστηκε πλήρως η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/03) στην Λάρνακα σε διαμέρισμα στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, λίγο πριν τις 19:00 την Πέμπτη (21/03) ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, κοντά στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου – παράλληλος των Φοινικούδων στην Λάρνακα, η οποία και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 19:30 το βράδυ.

Να σημειώσουμε ότι από την πυρκαγιά δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο λόγω κρίσης πανικού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά έγινε αντιληπτή από πεζοπόρο τμήμα της Αστυνομίας το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα πρίν την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το εν λόγω διαμέρισμα ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα η οποία την ώρα όπου ξέσπασε η πυρκαγιά βρισκόταν εντός του και απομακρύνθηκε αμέσως.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ να σημειωθεί πως μέλη της πυροσβεστικής προχώρησαν με την απομάκρυνση των ενοίκων της πολυκατοικίας.

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top