ΚΟΣΜΟΣ

Οι Τούρκοι εγκαταλείπουν την… τουρκική λίρα

Οι Τούρκοι εγκαταλείπουν την… τουρκική λίρα

strong>Το διακύβευμα των τοπικών εκλογών στην Τουρκία δεν είναι μόνο πολιτικό, διαπιστώνει το Bloomberg αναλύοντας τις κινήσεις των επενδυτών στη γειτονική χώρα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το έγκυρο οικονομικό πρακτορείο, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις άλλαξαν την περασμένη εβδομάδα λίρες αξίας 4 δισ. δολαρίων σε ξένα νομίσματα, το σημαντικότερο ποσό που έχει καταγραφεί από το 2012, με αποτέλεσμα νέα ρεκόρ στην κατοχή «σκληρών» νομισμάτων.

a href="http://businessnews.tothemaonline.com/economy/diethni/2019/03/22/oi-toyrkoi-egkataleipoyn-tin%E2%80%A6-toyrkiki-lira/?fbclid=IwAR2gpiz8XNQeGNrLGuE0jjphjjsxJBk31yrjJuaKbWCRQSCzX9aepcXAe7c" target="_blank">Διαβάστε περισσότερα στο ΒusinessΝews

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top