ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποτε «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ» στην ΑΕΛ με τον Μηνά Αντωνίου…

Ποτε «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ» στην ΑΕΛ με τον Μηνά Αντωνίου…

Έκλεισε τα 25 του χρόνια στις 22 του Φεβράρη ο Μηνάς Αντωνίου. Προχθές στο παιχνίδι με το Βέλγιο, έκανε την παρθενική του παρουσία στην μεγάλη εθνική ομάδα! 

Τα τελευταία 1-2 χρόνια έχουν… καταλάβει οι «καθηγητές» του σκάουτινγκ της βραχονησίδας, ότι ο συγκεκριμένος παίχτης, μπορεί να αγωνίζεται σε ψηλό επίπεδο.

Από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σε μερικά παιχνίδια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, είχε δείξει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας μιας μεγάλης ομάδας.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Μηνάς Αντωνίου, ξεπήδησε από τις ακαδημίες ενός μεγάλου συλλόγου. Πριν 8 χρόνια είχε κάνει επίσημο ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα της ΑΕΛ, σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Την επόμενη χρονιά η ΑΕΛ διεκδίκησε και πήρε το πρωτάθλημα με τον Πάμπο Χριστοδούλου, ήταν δύσκολο ένα παιδί 17 χρόνων να… πάρει θέση στο ρόστερ. Ήταν στέλεχος της Β’ ομάδας, ενώ δυο χρόνια μετά πήγε δανεικός στην ομάδα Νίκος και Σωκράτης Ερήμης, όπου ξεχώριζε όπως τη μύγα μες το γάλα!

Το Καλοκαίρι του 2014, την εποχή που ήταν προπονητής ο Ιβάιλο Πέτεφ, είχε ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας στην Κύπρο. Παρόλα αυτά στην πορεία, τον «έκοψε» ο τότε τεχνικός διευθυντής Ρούι Τζούνιορ.

Πήγε στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, εντάχθηκε στην ΑΕΖ Ζακακίου, όπου έκανε σούπερ χρονιά. Το επόμενο καλοκαίρι τον απέκτησε ο Άρης, όπου την πρώτη του χρονιά κινήθηκε στα ρηχά, είχε κι ένα σοβαρό τραυματισμό. Την πιο «δυνατή» του χρονιά την έκανε το 2016-17, όπου έγραψε 33 συμμετοχές και 7 τέρματα στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Οι αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη, ουσιαστικά αποτέλεσαν τη… διαφήμιση για να τον αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2017. Ο τραυματισμός που είχε πριν ένα περίπου χρόνο (Απρίλιο του 2018 σε παιχνίδι με την Ομόνοια), είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και τη βασική προετοιμασία το περασμένο Καλοκαίρι.

Έχοντας μόνο 2 συμμετοχές στο κύπελλο με τους γαλαζοκίτρινους στην τρέχουσα σεζόν, αποφάσισε να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα τον Γενάρη. Αρχικά ήταν να πάει στη Δόξα, αλλά εν τέλει φόρεσε τα βυσσινί της Ένωσης. Ήδη έριξε τρία… «παστέλια» σε 6 συμμετοχές με την ομάδα του Παραλιμνίου.

O Mηνάς Αντωνίου έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2020.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top