ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δίκοπο μαχαίρι» για ΑΠΟΕΛ η… ώρα έναρξης του ΑΕΚ-Απόλλων

«Δίκοπο μαχαίρι» για ΑΠΟΕΛ η… ώρα έναρξης του ΑΕΚ-Απόλλων

Πολύς κόσμος θεωρεί ως πλεονέκτημα για τον ΑΠΟΕΛ το γεγονός ότι στα ματς του Σαββάτου, θα αγωνιστεί τελευταίος, γνωρίζοντας ήδη το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην «Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα.

Όλα όμως εξαρτώνται πάντα από το αποτέλεσμα και το ίδιο θα ισχύει και στις επόμενες αγωνιστικές.

Τι εννοούμε; Ότι είναι… «δικοπο μαχαίρι» για τον ΑΠΟΕΛ το γεγονός ότι θα ξεκινήσει το «αιώνιο» ντέρμπι, λίγα λεπτά μετά που θα τελειώσει η «μάχη» στην Αρένα», αφού αν κερδίσει ο Απόλλωνας, η πίεση για τους «γαλαζοκίτρινους» θα είναι μεγαλύτερη.

Αν όμως χάσει βαθμούς η Λεμεσιανή ομάδα, θα έχει σαφέστατα ένα ψυχολογικό αβαντάζ η ομάδα του Τραμετσάνι, αν και αυτό από μόνο του, δεν προϋποθέτει και σίγουρη νίκη.

Το ιδανικό βέβαια, θα ήταν να ξεκινούσαν οι δύο αγώνες την ίδια ώρα εκτός από την ίδια μέρα, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως στις τελευταίες αγωνιστικές, αρκεί να μην υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (π.χ. να έπαιζαν για παράδειγμα στις τελευταίες 1-2 αγωνιστικές, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ και Ομόνοια-Απόλλων ή ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και Απόλλων-Ομόνοια, κάτι που πάντως δεν συμβαίνει…).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top